Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Citate Despre Viata Si Moarte

Citate Despre Viata Si Moarte

Această înțelegere apare, de obicei, în mod natural, după ce au avut loc unele evenimente grave. Frica de moarte este una din temerile cele mai nejustificate, pentru că un om mort nu este supus riscurilor vreunui accident.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Înmormantarile ne reamintesc ca suntem muritori, de aceea sunt atat de triste. Acestea te vor determina sa iti traiesti viata din plin. Iubești cel mai mult viața?

Citate Similare Cu Moartea Si Iubirea Aceasta I
vizitati articolul complet aici : http://www.citatepedia.ro/index.php?id=12102
Atunci nu irosi timpul, pentru că din timp e făcută viața. Orice este frumos, dar nu oricine poate să vadă. Nu poate exista viață fără moarte.

Ura este o povară prea grea.

Căci pe când una nu e nimic, în cealaltă sunt speranţe. (eliphas levicioran citate despre viata) sinceritatea este cea mai indrazneata forma de curaj. În realitate tu ești cel ce trebuie să o facă..

Mai bine o moarte demnă şi eroică, decât un triumf necinstit şi mârşav. Faptul ca orice viata de pe pamant se termina prin moarte, nu dovedeste ca moartea este scopul vietii. Philip massinger despre moarte cateodata, o aluzie la disparitia noastra e destinata sa rectifice eroarea eternitatii.

Citate Despre Moarte
vizitati articolul complet aici : https://www.mesaje-dragoste.com/citate-despre-moarte/
„oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera.. Supravietuitorul holocaustului si laureatul nobelului pentru pace elie wiesel , un scriitor prolific si un activist transant a decedat sambata la varsta de 87 de ani. Viata ne avertizeaza ca exista o alta viata prin vis.

Citate despre moarte si viata.

Croitorul de suflete viața și moarte pe banda rulantă executam destine hai la comandă. Această înțelegere apare, de obicei, în mod natural, după ce au avut loc unele evenimente grave. Moartea are o mie de usi prin care lasa viata sa iasa.

Despre modul în care moartea ne ajută să ducem o viață cu semnificație și despre alte gânduri despre moarte găsiți în citate despre moarte de mai jos. Viata ne avertizeaza ca exista o alta viata prin vis. Moartea este o ipoteza pana in momentul cand omul se pomeneste in bratele ei, fara nici o speranta de intoarcere.

20 Citate De Mihai Eminescu Se Aplică Cu Mare Succes și La 165 De Ani De La Nașterea Sa
vizitati articolul complet aici : https://stirimondene.fanatik.ro/20-citate-de-mihai-eminescu-se-aplica-cu-mare-succes-si-la-165-de-ani-de-la-nasterea-sa-18333254
Dacă nu ai un plan al tău, alţîi te vor include în planurile lor. Fiecare persoană de la o anumită vârstă începe să se gândească la faptul că existența lui are un scop. Viata ar putea sa fie si despre altceva.

Ura este o povară prea grea.

Despre moarte și dragoste a scris o mulțime de cărți,se spune o mulțime de cuvinte. Viața e o tragedie pentru cei ce simt și o comedie pentru cei care gândesc. Sorin cerin moartea este leacul pentru toate bolile.

Posting Komentar untuk "Citate Despre Viata Si Moarte"