Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Numerele De La 1 La 100 In Germana

Numerele De La 1 La 100 In Germana

In aceasta lectie veti invata numerele in germana cu exemple si sfaturi de pronuntie (scrisa dar si audio). For the other german numbers between 13 and 19 you take the first four letters of the number between three and nine (like the rule above) and how to count from 100 to 1,000 in german.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Urmărind numerele în mod regulat în fiecare zi, vă puteți consolida cu. Numerele in englez & pronunia numerelor pn la 100. Numerele sunt des folosite in jurul nostru pentru a descrie preturi, ani, unitati de masura si in multe cu ajutorul clipului video de mai jos puteti invata numerele de la 1 la 100 in limba germana.

Activitati Ca Sa Nu Ne Plictisim Acasa Germana Cu Claudiu
vizitati articolul complet aici : http://germanacuclaudiu.ro/activitati-ca-sa-nu-ne-plictisim-acasa/
Lecția 11 numerele de la 10 la 100. Al continuar navegando entendemos que acepta la política de cookies. Numerele in germana de la 1 la 100.

Citit 108142 ori ultima modificare joi, 06 septembrie 2018 12:17.

Hai sa invatam sa numaram in. Germana pentru incepatori lectia 4 cat este ceasul youtube germania youtube ceas. Lecția 11 numerele de la 10 la 100.

Numere date fractii si alte cifre in limba germana partea i invață germana. You take the number from one to. In some countries like the usa and mexico, the decimal sign is written as a point and, although decimal sign in germany is officially a comma, sometimes you hear the literal translation in german

Numerele In Germana
vizitati articolul complet aici : https://es.scribd.com/document/347863247/Numerele-in-Germana
Inca de la infiintare, acest proiect a avut un singur scop, sa ajute romanii care vor sa ajunga in franta sau care sunt deja pe aici, dar ca sa putem ajuta. Lecția 11 numerele de la 10 la 100. If you put the spaces into.

You can do the exercises online or download the worksheet as pdf.

Useful german with chris 7 gün önce. Scopri come dire qualsiasi numero in francese fino a 9999 prova i nostri giochi: Numerele in germana de la 1 la 100.

Nella pagina, in basso, puoi inserire qualsiasi numero e trovare la lettura corrispondente in francese. In acest test vei invata numerele de la 1 la 100 in germana. In some countries like the usa and mexico, the decimal sign is written as a point and, although decimal sign in germany is officially a comma, sometimes you hear the literal translation in german

Pdf Curs Rapid De Initiere In Limba Germana Mariana Botnaru Academia Edu
vizitati articolul complet aici : https://www.academia.edu/19524282/Curs_rapid_de_initiere_in_limba_germana
And german is famous for combining words into larger words, so numbers can indeed look pretty long when written out. This website is amazing it help'd me with my homework in german! Urmărind numerele în mod regulat în fiecare zi, vă puteți consolida cu.

Lecția 11 numerele de la 10 la 100.

Numerele in englez & pronunia numerelor pn la 100. Al continuar navegando entendemos que acepta la política de cookies. Nella pagina, in basso, puoi inserire qualsiasi numero e trovare la lettura corrispondente in francese.

Posting Komentar untuk "Numerele De La 1 La 100 In Germana"