Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa De Naut Greceasca

Supa De Naut Greceasca. 150 grame iaurt grecesc (optional; Iti recomandam o reteta savuroasa de supa greceasca, care se pregateste usor si foarte rapid. Painici din faina integrala si tarate. Supa de naut este o alegere foarte sanatoasa in meniul zilnic, avand beneficii mai ales in randul persoanelor ce sufera de boli cardiovasculare. Working together with one mind and one heart.

200 gr naut 1 morcov 1 ceapa mica (cca 50 gr) 4 catei medii de usturoi 1 fir rozmarin 3 fasii coaja de lamaie 200 gr spanac tanar 4 linguri ulei. 1 pachet supa concentrata, 100 gr. Oregano, cimbru, busuioc (uscate) si seminte de chimen (nu de cumin). Crema de naut cu iaurt. Se poate inlocui cu smantana).

Salata De Naut Retete Practice
Salata De Naut Retete Practice Source from : https://www.retetepractice.ro/retete/salata-de-naut
Va invit cu drag si pe voi sa incercati aceasta reteta, cu siguranta va intra in topul retetelor voastre preferate, daca va place aroma nautului. Reteta cu naut sun food. Condimentele folosite sunt un fel de za'tar adaptat: Și nu gustul era problema, mi se parea (pe buna dreptate) că baloneaza mai rau ca fasolea. Produsul nu conține gluten și se prepară în 5 minute și poate fi servit atât de copii cât și de maturi.

Supa de linte traditionala greceasca.va prezentam o mancare greceasca usor de gatit, cu putine ingrediente si foarte sanatoasa, ideala si in zilele de post.

O supa foarte delicioasa si sanatoasa, chiar si strengarii mei au mancat totul din farfurie. Mai puteti bune si cateva boabe de naut putin prajite sau cateva picaturi de ulei de masline. Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. Mai jos gasiti si alte retete. Supa de naut sau ciorba de naut reprezinta o alegere extrem de buna in meniul zilnic, mai ales datorita beneficiilor asupra personelor care sufera de diabet sau de afectiuni cardiovasculare.

150 grame iaurt grecesc (optional; Crema de naut cu iaurt. 200 g boabe de naut 1 ceapa 1 catel de usturoi 200 g rosii o cana supa de legume 30 ml ulei de masline sare piper. Crema de naut cu salata greceasca. Îți asigură o masă ușoară, dar hrănitoare, iar procesul de gătire este.

Supa Crema De Naut Retetele Mele Dragi
Supa Crema De Naut Retetele Mele Dragi Source from : https://www.retetelemeledragi.com/2015/01/supa-crema-de-naut.html/
Se adauga usturoiul si fielurile de ansoa si se lasa 30 de secunde. Oregano, cimbru, busuioc (uscate) si seminte de chimen (nu de cumin). Reteta cu naut sun food. Working together with one mind and one heart. Supa de pui este un preparat delicios, dar și un remediu excelent pentru gripă sau răceală.

O supa hranitoare, delicioasa si usor de preparat.

1,5 l apa sau supa de legume. Cuburi de supă concentrată de carne, orez, gălbenuşuri, zeama de lămâie, piper măcinat. Nu avem nevoie nici de aragaz, nici de cuptor, doar de un blender si doua conserve de naut boabe de la prietenii sun food. Condimentele folosite sunt un fel de za'tar adaptat: A doua zi, se clateste in cateva ape si se freaca usor in mana.

Se poate inlocui cu smantana). Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. O supa hranitoare, delicioasa si usor de preparat. Carnea se spala bine, se taie bucatele si se pune la fiert in apa cu sare. Reteta se face practic singura, este atat de simpla, incat sunt convinsa ca si voi o sa va indragostiti de ea.

Retete Supa Vezi Aici Retete Laura Adamache
Retete Supa Vezi Aici Retete Laura Adamache Source from : https://www.lauraadamache.ro/retete/supa
Mai jos gasiti si alte retete. Crema de naut mod de preparare. Se pune la fiert cu 1 litru de apa ceapa taiata in bucati potrivite. 500 g carne de pui. Crema de naut cu salata greceasca.

Cuburi de supă concentrată de carne, orez, gălbenuşuri, zeama de lămâie, piper măcinat.

500 g carne de pui. 200 g boabe de naut 1 ceapa 1 catel de usturoi 200 g rosii o cana supa de legume 30 ml ulei de masline sare piper. Supa de naut sau ciorba de naut reprezinta o alegere extrem de buna in meniul zilnic, mai ales datorita beneficiilor asupra personelor care sufera de diabet sau de afectiuni cardiovasculare. Supa de pui este un preparat delicios, dar și un remediu excelent pentru gripă sau răceală. Working together with one mind and one heart.

Posting Komentar untuk "Supa De Naut Greceasca"