Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa Margo 2 Mai

Casa Margo 2 Mai. Fiecare camera are grup sanitar propriu, tv cablu, frigider, aer conditionat, internet, incalzire centrala, apa. Pensiunea si restaurantul casa margo din 2 mai va asteapta in cea mai linistita si boema statiune de pe litoral. Merg de mai bine de 6 ani aici, am fost si cu familia, si cu prietenii si singura. Toata lumea a fost mereu multumita de tot. Vezi detalii, poze, recenzii si preturi la cazare pe portalturism.com.

Pensiunea casa margo este situata in satul 2 mai pe strada principala, mihail kogalniceanu nr. Merg de mai bine de 6 ani aici, am fost si cu familia, si cu prietenii si singura. Pensiunea casa margo dispune de 13 spatii de cazare structurate in camere double si apartamente. Apa calda non stop, prosoapele se schimba zilnic, lenjeria la 3 zile. Pensiunea dispune de 14 camere dotate cu baie, tv, frigider, internet wireless, aer conditionat si balcon.

Casa De Oaspeți Margo 2 Mai 40364431800 Travelminit Ro
Casa De Oaspeți Margo 2 Mai 40364431800 Travelminit Ro Source from : https://travelminit.ro/ro/cazare/casa-de-oaspeti-margo-2-mai
Read more than 10 reviews and choose a the cost of living in guest house pension casa margo 2 mai depends on the date, rate, number of guests etc. Toata lumea a fost mereu multumita de tot. Casa margo din 2 mai in luna mai. Merg de mai bine de 6 ani aici, am fost si cu familia, si cu prietenii si singura. Pensiunea casa margo dispune de 13 spatii de cazare structurate in camere double si apartamente.

Casa margo este una din vilele care ofera cel mai bun confort pentru turistii cazati in 2 mai.

— cazare 2 mai, casa de oaspeți margo. Fiecare camera are grup sanitar propriu, tv cablu, frigider, aer conditionat, internet, incalzire centrala, apa. Read more than 10 reviews and choose a the cost of living in guest house pension casa margo 2 mai depends on the date, rate, number of guests etc. Pensiunea casa margo dispune de 13 spatii de cazare structurate in camere double si apartamente. Pensiunea casa margo este situata aproape de iesirea din 2 mai spre vama veche, pe dreapta, la 180 metri de mare (in linie dreapta).

501, si dispune de un teren de 1000 metri patrati; Dokładny zakres usług oferowanych przez casa de oaspeți margo 2 mai (również tych za dodatkową opłatę) i dokładne wyposażenie pokoju są dostępne w informatorze poniżej i w informatorze konkretnego pokoju. Vezi detalii, poze, recenzii si preturi la cazare pe portalturism.com. Merg de mai bine de 6 ani aici, am fost si cu familia, si cu prietenii si singura. Fiecare camera are grup sanitar propriu, tv cablu, frigider, aer conditionat, internet, incalzire centrala, apa.

Pensiunea Casa Margo 2 Mai Romania Tonight Ro
Pensiunea Casa Margo 2 Mai Romania Tonight Ro Source from : https://www.romaniatonight.ro/ro/property/pensiunea-casa-margo-2-mai
Merg de mai bine de 6 ani aici, am fost si cu familia, si cu prietenii si singura. Imprejurimi si obiective turistice 2 mai. Pensiunea si restaurantul casa margo din 2 mai va asteapta in cea mai linistita si boema statiune de pe litoral. Fiecare camera are grup sanitar propriu, tv cablu, frigider, aer conditionat, internet, incalzire centrala, apa. Este o constructie din anul 2003 pe 2 etaje care adaposteste 13 camere duble si apartamente si un restaurant care serveste preparate apartinand bucatariei romanesti.

Fabulos , booking.com certificat de excelenta pensiunea casa margo va ofera cazare in 2 mai la numai 200 metri de plaja.

Astfel la etajul 1 intalnim 7 camere double iar la acceptam si tichete de vacanta : Romanian restaurant in 2 mai, constanta, romania. Pensiunea este situata la 5 km de muzeul callatis. — cazare 2 mai, casa de oaspeți margo. 1:13 casa margo 565 просмотров.

Casa margo din 2 mai in luna mai. 501, si dispune de un teren de 1000 metri patrati; — cazare 2 mai, casa de oaspeți margo. Astfel la etajul 1 intalnim 7 camere double iar la acceptam si tichete de vacanta : Pensiunea casa margo dispune de 13 spatii de cazare structurate in camere double si apartamente.

Pensiunea Casa Margo 2 Mai Cazare In 2 Mai Az Turism
Pensiunea Casa Margo 2 Mai Cazare In 2 Mai Az Turism Source from : https://az-turism.ro/pensiuni/pensiunea-casa-margo-2-mai/
Romania, 2 mai, mihail kogalniceanu 429a. Pensiunea este situata la 5 km de muzeul callatis. Pensiunea casa margo este situata la iesirea din 2 mai spre vama veche, pe dreapta, la 50m de mare (in linie dreapta ). Este o constructie din anul 2003 pe 2 etaje care adaposteste 13 camere duble si apartamente si un restaurant care serveste preparate apartinand bucatariei romanesti. Read more than 10 reviews and choose a the cost of living in guest house pension casa margo 2 mai depends on the date, rate, number of guests etc.

Casa margo din 2 mai in luna mai.

501, si dispune de un teren de 1000 metri patrati; Pensiunea este situata la 5 km de muzeul callatis. Romanian restaurant in 2 mai, constanta, romania. Guest house is located in 500 m from the centre. Pensiunea casa margo este situata la iesirea din 2 mai spre vama veche, pe dreapta, la 50m de mare (in linie dreapta ).

Posting Komentar untuk "Casa Margo 2 Mai"