Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cartofi Inabusiti Cu Usturoi

Cartofi Inabusiti Cu Usturoi. 500 g cartofi, 3 linguri ulei, 100 ml apă, după gust sare, după gust piper, după gust cimbru, 3 căței usturoi. Cartofii inabusiti se servesc calzi. Asezam afumatura de porc si o lasam la foc scoatem afumatura prajita pe o farfurie si folosim un vas sau o tava in care punem cartofii spalati si taiati. Cartofi inabusiti cu usturoi, un fel de cartofi taranesti. Cartofii se spala bine, apoi se taie in bucati mai mari decat la pt cartofii pai, intre timp, se incinge putin ulei de masline, se pun cartofii.

Vă prezentăm o rețetă de cartofi delicioși, înăbușiți cu carne. 4 cartofi noi (cca 700 gr), 1 dovlecel mic, 2 rosi. Deși este o garnitură simplă, este deosebit de aromată și de gustoasă astfel încât nici cei mai greu de mulțumit invitați nu o vor refuza atunci când îi vor simți mirosul deosebit! #cartofiinabusiti #cartofilatigaie #retetecucartofi #papipapi #papipapicuisine cartofi moi, inabusiti, cu usturoi. Reteta culinara cartofi inabusiti cu usturoi din categoria mancaruri de post.

Cartofi Cu Usturoi Innabusiti La Tigaie Youtube
Cartofi Cu Usturoi Innabusiti La Tigaie Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=1TysLtCgKfA
Cartofii inabusiti cu usturoi se pot manca simpli, mai ales in perioada de post, cand toata lumea cauta idei noi de retete fara carne. Ingredientele se amesteca bine cu o lingura si se pune capacul pe cratita. #cartofiinabusiti #cartofilatigaie #retetecucartofi #papipapi #papipapicuisine cartofi moi, inabusiti, cu usturoi. Pentru aceasta reteta de cartofi inabusiti cu usturoi va recomandam sa consultati si categoria de supe si mancare , pentru un meniu complet format din cartofi. Cartofii inabusiti se servesc calzi.

Asezam afumatura de porc si o lasam la foc scoatem afumatura prajita pe o farfurie si folosim un vas sau o tava in care punem cartofii spalati si taiati.

Se curăță cartofii, se spală bine și se taie bastonașe puțin mai groase. Dar si unul si celalalt se fac rapid, numai buni in zilele in adaug si cativa catei de usturoi pisati la sfarsit, inainte sa sting focul si amestec bine. Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc. Tocanita, inabusiti, pate de ficat, tochitura, drob… vedeti toate retetele mele cu ficat aici. Adevarul e ca aceasta mancarica se pot face cu orice tip de cartof, dar noi o facem mai des in aceasta se calesc la foc mic pana sunt foarte moi (cca 10 minute).

Cartofii se spala bine, apoi se taie in bucati mai mari decat la pt cartofii pai, intre timp, se incinge putin ulei de masline, se pun cartofii. Si cu gogosari sau muraturi…inghit in sec ce buni sunt ficateii de pasare, gatiti in orice fel de varianta: Punem o tigaie la foc cu o lingurita de ulei. Cartofii inabusiti se servesc calzi. Pentru aceasta reteta de cartofi inabusiti cu usturoi va recomandam sa consultati si categoria de supe si mancare , pentru un meniu complet format din cartofi.

Cartofi Inabusiti Cu Usturoi Diva In Bucatarie
Cartofi Inabusiti Cu Usturoi Diva In Bucatarie Source from : https://divainbucatarie.ro/2019/03/22/cartofi-inabusiti-cu-usturoi/
După 30 de minute adaugă pasta de roșii diluată cu apă și. Fierbi inabusit la foc domol 30 de minute. Salata de varza noua cu castraveti si marar pentru cartofi noi inabusiti. Se spala bine cartofii (fara a se curate si de coaja), apoi se taie in bucati (sau rondele). Ingredientele se amesteca bine cu o lingura si se pune capacul pe cratita.

Asezam afumatura de porc si o lasam la foc scoatem afumatura prajita pe o farfurie si folosim un vas sau o tava in care punem cartofii spalati si taiati.

Fierbeţi cartofii în coajă în apă cu sare. Vă prezentăm o rețetă de cartofi delicioși, înăbușiți cu carne. Se spala cartofii, se curata de coaja, se taie in felii mari, iar feliile se taie jumatati. Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Este probabil unul din felurile de mâncare ce ne vor aminti mereu de frumoasa perioadă a copilăriei, petrecută la grădiniță.

In acest timp pisezi usturoiul si la final il adaugi in macare. Cartofii cu carne de vită sunt numai buni pentru a fi serviți copiilor. => 6 cartofi albi potriviti. Dar si unul si celalalt se fac rapid, numai buni in zilele in adaug si cativa catei de usturoi pisati la sfarsit, inainte sa sting focul si amestec bine. Se curăță cartofii, se spală bine și se taie bastonașe puțin mai groase, potrivit cookpad.com.

Pin On Bucătărie
Pin On Bucătărie Source from : https://ar.pinterest.com/pin/727331408551127006/
Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc si se presara mararul tocat marunt. Ingredientele se amesteca bine cu o lingura si se pune capacul pe cratita. Adevarul e ca aceasta mancarica se pot face cu orice tip de cartof, dar noi o facem mai des in aceasta se calesc la foc mic pana sunt foarte moi (cca 10 minute). Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc. Deși este o garnitură simplă, este deosebit de aromată și de gustoasă astfel încât nici cei mai greu de mulțumit invitați nu o vor refuza atunci când îi vor simți mirosul deosebit!

Cartofii noi inabusiti pot fi serviti si drept garnitura la friptura de porc.

Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc si se presara mararul tocat marunt. Asezam afumatura de porc si o lasam la foc scoatem afumatura prajita pe o farfurie si folosim un vas sau o tava in care punem cartofii spalati si taiati. Adevarul e ca aceasta mancarica se pot face cu orice tip de cartof, dar noi o facem mai des in aceasta se calesc la foc mic pana sunt foarte moi (cca 10 minute). In acest timp pisezi usturoiul si la final il adaugi in macare. Se spala cartofii, se curata de coaja, se taie in felii mari, iar feliile se taie jumatati.

Posting Komentar untuk "Cartofi Inabusiti Cu Usturoi"